Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Baseprint.
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig og Baseprint.

AFTALEPARTNER
Du indgår som køber/bestiller aftale med:
Baseprint
Alvejen 7
8963 Auning
Danmark
CVR nr.: 36454288

BESTILLING OG BETALING
I vores online designer vælger du produkt, og designer herefter dit eget individuelle design. Du kan evt. tage udgangspunkt i vore skabeloner. Du bestiller varen ved at gå gennem indkøbskurven, hvor du også betaler med gængse betalingskort eller via Bankoverførsel.
Ved Bankoverførsel sætter vi først produktionen i gang, når vi har registreret din betaling på vores konto.

Alle priser i shoppen vises i danske kroner inklusive moms.

FREMSTILLING OG LEVERING
Som hovedregel producerer og sender vi varerne indenfor 5 hverdage. Alle vore varer produceres på bestilling, derfor er hastelevering ikke altid muligt. Der kan være produkter med en længere leveringstid. Søg venligst information herom under hver produktbeskrivelse.

Alle priser i butikken vises eksklusiv fragt. Fragten afhænger af produktet, og kan ses ved checkud. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark eller andet fragtfirma. Vi tilbyder pt ikke forsendelse til udlandet. Levering af varer anses for sket, når du som køber har modtaget varen.

Hvis du ikke modtager den bestilte vare indenfor normal leveringstid, bedes du kontakte os, så vi kan få pakken efterlyst. Send os en email på info@Baseprint.dk med de nødvendige oplysninger.

TRYKFARVER OG TRYKKVALITET
De farver du ser på skærmen vil ikke altid svare 100% til de farver der er på det færdige tryk. Dette skyldes flere forhold. Din skærm viser farver i RGB, mens en del tryk bliver trykt i CMYK, som ikke kan gengive så bred en farvepalette. Der kan også være forskel på, hvordan en skærms farver er kalibrede. Ydermere vil den samme farve kunne se forskellig ud, afhængig af den materialetype der bliver trykt på. Vi forbeholder os retten til at konvertere farverne i dit design, så de passer til den anvendte trykkemetode. Dette kan afstedkomme mindre variationer i farverne, som ikke betragtes som produktionsfejl, og vi kan ikke gøres ansvarlig herfor.

RISIKO
Risikoen for bestilte varer overgår til dig som køber på leveringstidspunktet. Er din pakke gået i stykker under transport – dvs. at det er tydeligt set udefra, at pakken er beskadiget, så nægt modtagelse. Har du taget imod den alligevel, så skriv til os, inden du kontakter fragtfirmaet. Medsend billeder og beskrivelse af skaden. Tag ikke produktet i brug.

FORTRYDELSESRET
Da alle varer bliver specialfremstillede efter dit design, har du ingen fortrydelsesret.

REKLAMATION
Er der fejl eller mangler ved en leverance, skal du hurtigst muligt kontakte os pr. mail på info@Baseprint.dk eller benytte vores kontaktformular under kontakt. Du skal reklamere så snart du konstaterer en fejl eller mangel. Vil du reklamere over en vare, er det din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

Du kan klage over fabrikationsfejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret, forudsat at varen ikke er misligholdt. Vi vil vurdere reklamationen – hvis den skyldes slitage, forkert vedligeholdelse eller anvendelse, kan reklamationsretten ikke gøres gældende. Når vi modtager en klage over en vare, vil vi tage stilling til, om varen skal ombyttes, repareres eller om pengene skal tilbagebetales.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Anvend samme emballage som den blev leveret i.

Du har selv ansvaret for dit design, og du kan derfor ikke reklamere over det, medmindre der er sket en produktionsfejl. 
Vi modtager ikke reklamationer sendt til os pr. efterkrav.

ANVENDELSE OG OPHAVSRET
Al anvendelse af dette websted, sub-websider, lejede websider eller websider og shopsystemer der på anden måde er stillet til rådighed af Baseprint, sker for egen risiko. Webstedet stilles til rådighed som det er og forefindes, og vi giver ingen garantier for fejl, tilgængelighed, tilpasning til specifikke formål eller overtrædelse af tredjeparts rettigheder. Webstedet, webstedets indhold og softwaren er beskyttet af lovgivning om ophavsret, varemærker, patent og anden lovgivning om immaterielle rettigheder.

Du skal selv have ophavsretten til alle de fotografier, grafik eller billeder, du anvender i dine designs, eller sørge for at indhente ophavsretsindehaverens samtykke til at bruge disse. Måtte vi af tredjemand blive mødt med krav af enhver art som følge af dine manglende rettigheder, forbeholdes det at gøre dig ansvarlig, uanset om du måtte være i god tro.

 

FORBEHOLD

Der tages forbehold for tastefejl, udsolgte og udgåede varer og eventuelle prisændringer. Det er altid prisen på tidspunktet for din ordreafgivelse, der er gældende.